Politica de confidentialitate

 

OVIX INSTAL SRL este conștientă de importanța protecției datelor Dvs. personale.

Societatea noastră urmărește conformarea tuturor prevederilor legale în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal, astfel respectăm prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Din acest motiv prin prezenta Politică de confidențialitate ne străduim să vă explicăm cât mai clar modul în care societatea noastră vă colectează, stochează, prelucrează, transmite, transferă informațiile privind datele Dvs. cu caracter personal.

 

De asemenea, este important să verificaţi frecvent actualizările Politicii de confidenţialitate. Dacă actualizăm Politica de confidenţialitate, vă vom informa cu privire la schimbările pe care le considerăm esenţiale, trimiţându-vă un e-mail, atunci când este cazul. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidenţialitate va fi întotdeauna disponibilă aici. Puteţi verifica „data intrării în vigoare” postată în partea superioară pentru a afla când a avut loc ultima actualizare a Politicii de confidenţialitate.

 

Vă rugăm, să citiți Politica de confidențialitate cu atenție, pentru a fi informat despre prelucrările datelor Dvs. cu caracter personal și drepturile Dvs. în legătură cu acestea.

 

<strong>Cine suntem?</strong>

 

Societatea noastră, în calitate de operator de date cu caracter personal poate fi identificată prin următoarele: OVIX INSTAL SRL. este persoană juridică de drept român, cu sediul social în Valea Doftanei, Str. Pct Maracini, nr. 313, jud. Prahova, înmatriculată la Registrul Comerțului cu nr. J29/1044/2002, având cod de înregistrare fiscală RO RO14896874.

 

În cazul în care aveți orice întrebări, nelămuriri în legătură cu Politica noastră de confidențialitate vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail office@ovix.ro, unde vă stăm la dispoziție și vă răspundem cu plăcere.

 

<strong>Ce înseamnă date cu caracter personal?</strong>

 

Potrivit definiției Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

 

“date cu caracter personal” înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

<strong>Ce date cu caracter personal prelucrăm, cu ce scop și pe baza cărui temei legal?</strong>

 

Sunt unele informații pe care le colectăm în mod direct de la Dvs., și altele pe care le primim de la terțe părți și / sau partenerii noștri în cazul în care comandați Produse și / sau Servicii pri aceștia de la noi.

 

În cazul în care sunteți Utilizator al paginii noastre de internet, și doriți să beneficiați de informările noastre continue – newsletter – în legătură cu activitatea noastră, vă solicităm să ne furnizați p adresă de e-mail validă și numele, prenumele Dvs. pentru identificare și pentru detectarea și prevenirea fraudelor.

 

În cazul în care sunteți Utilizator al paginii noastre de internet, și doriți să beneficiați de informările noastre legate de promoții, discount-uri, campanii publicitare, informații de tip marketing direct, publicitate și reclamă, vă solicităm să ne furnizați p adresă de e-mail validă și numele, prenumele Dvs. pentru identificare și pentru detectarea și prevenirea fraudelor.

 

În cazul în care doriți să comandați oricare din Produsele și sau Serviciile noastre, vă solicităm să ne furnizați următoarele informații valide, corecte pentru a putea procesa Comanda, a putea livra produsele și în viitor Dvs. ca să vă puteți valorifica drepturile de garanție legate de Produs, la care este necesară identificarea Cumpărătorului și implicit al titularului garanției: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, informații suplimentare indicate de Dvs., dacă le considerați necesare.

 

Adresa de e-mail validă vă este solicitată pentru că prin acest mod de comunicare dorim să ținem legătura cu Dvs. cu privire la confirmarea, procesarea Comenzii, precum și comunicarea facturii emisă de către societatea noastră.

 

Vă solicităm numărul de telefon, pentru a putea lua legătura cu Dvs, a verifica datele de livrare pentru a preveni erorile la livrare și a vă putea transmite prin SMS codul AWB al Produsului Comandat. Deasemenea există posibilitatea ca asistentul nostru comerciant să vă recomande prin telefon și alte Produse care sunt în legătură cu Comanda Dvs.

 

În cazul în care Dvs. ne contactați prin telefon pentru a comanda Produse, la fel vom solicita datele menționate mai sus pentru procesarea comenzii în modul descris mai sus, precum și în Termeni și Condiții ale paginii noastre de internet.

 

Datele Dvs. de facturare și livrare vor fi prelucate cu scopul de a ne îndeplini obligațiile și legale și contractuale legate de facturare și livrarea produselor, precum și pentru detectarea și prevenirea fraudelor.

 

În cazul în care Dvs. doriți să vă exercitați dreptul cu privire la returnarea Produsului, pentru a ne putea îndeplini obligația legală și a preveni orice fel de abuzuri și fraude o să vă solicităm datele de identificar precum numele și prenumele, datele de identificare ale comenzii precum nr. factură, data livrării produdusului, motiv de retur și alte observații din partea Dvs, iar pentru a putea ține legătura cu Dvs. până la rezolvarea procesului de retur vă solicităm să ne furnizați o adresă de e-mail validă și un număr de telefon corect.

 

<em>Datele pe care le colectam prin intermediul call – centerul nostru sau atunci când ne contactați:</em>

 

<em>Datele pe care ne transmiteți când solicitați asistență pentru clienți, conversațiile prin telefon sau sesiunile de chat (Facebook Messenger sau Whatsapp) cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate.</em>

 

<em>Istoricul conversațiilor este necesară pentru serviciul clienți și suport pentru a îndeplini Contractul încheiat și pentru a oferi o experineță plăcută în interecțiunea cu departamentul nostru de serviciu clienți.Deasemenea angajații noștri, în momentul în care ne contactați pot acea o imagine de ansamblu asupra comenzilor Dvs., și pe baza acestor vă pot oferi servicii personalizate.</em>

 

De la partenerii noștri, de exemplu platforma webshop emag.ro, obținem următoarele date cu caracter personal, pentru a vă putea procesa și livra Comanda: numele și prenumele, adresa de livrare si adresa de facturare, număr de telefon.

 

Mai utilizăm datele cu caracter personal furnizate de către Dvs. pentru:

<ul>

<li>publicitate, cum ar fi furnizarea de reclame personalizate, şi trimiterea unor comunicări promoţionale cu consimţământul dvs. separat, atunci când este necesar;</li>

<li>pentru a desfăşura extrageri gratuite de premii, competiţii cu premii sau promoţii, în limitele permise de lege cu consimţământul dvs. separat;</li>

<li>pentru a solicita opiniile dvs. referitoare la produsele şi serviciile noastre şi a realiza sondajele în rândul clienţilor având comsimţământul dvs. separat, dacă este necesar;</li>

</ul>

Datele pe care Dvs. ni le furnizați involuntar:

 

Adresa IP – Atunci când vizitați pagina noastră de internet, adresa IP este înregistrată. Însă noi NU folosim adresa DVs. de IP pentru a vă identifica sau pentru a fi folosită în alte scopuri.

 

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu pagina noastră de internet. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

 

Nu sunteți obligat să ne furnizați datele Dvs. cu caracter personal, însă având în vedere scopurile de prelucrare de mai sus, s-ar putea să nu putem îndeplini unele solicitări ale Dvs. fără furnizarea acestor date, și astfel să nu puteți beneficia de unele servicii ale paginii noastre de internet sau experiența Dvs. pe pagina noastră de internet să fie diferită. În orice caz, Vânzătorul vă respecta decizia Dvs. cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal.

 

Temeiul juridic de a prelucra datele personale include prelucrări care sunt necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale (cum ar fi identificarea și autentificarea pentru utilizarea unei Serviciu), care sunt necesare pentru îndeplinirea unor obligații legale (cum ar fi facturarea și obligațiile legale de contabilitate etc. aferente), care sunt necesare pentru îndeplinirea interesului nostru legitim (de ex. desfășurarea relației între Vânzător și clienți), și care se bazează pe consimțământul utilizatorilor paginii de internet și / sau al clienților OVIX INSTAL SRL (cum ar fi trimiterea de e-mailuri tip direct marketing, informații despre promoții etc.)

 

<strong>Perioada de retenție a datelor cu caracter personal</strong>

 

OVIX INSTAL SRL vă reține datele cu caracter personal până la îndeplinirea scopului pentru care au fost furizate, dar nu mai mult timp decât cinci ani de la ultima vizită pe pagina noastră de internet, sau ultimul contact cu Dvs.

 

În cazul datelor cu caracter personal pe care le stocăm și prelucrăm pentru îndeplinirea unor cerințe legale, cum ar fi datele necesare facturării, acestea vor fi stocate pentru o perioadă de 10 ani de la emiterea facturii conform prevederilor legislației române în vigoare.

 

<strong>Partajarea datelor cu caracter personal</strong>

 

Este posibil să dezvăluim informațiile obținute de la Dvs. cu următorii destinatari, în măsura în care este necesar:

<ul>

<li>angajații societății OVIX INSTAL SRL</li>

<li>partenerii noștri de afaceri, inlcusiv dar fără a se limita la platforma emag.ro, distribuitori, furnizorii serviciilor de service și cu privire la produsele comercializate de către societatea noastră. Partenerii noștri pot să vă trimită informații publicitare, marketing direct pe baza consimțământului Dvs. separat.</li>

<li>furnizorii de servicii, care sunt persoane juridice, societăți care ne furnizează servicii pentru a ne ușura activitatea,adică persoane împuternicite de către operator,  inclusiv dar fără a se limita la platforma webshop shoprenter.hu – ShopRenter.hu Kft pentru funcționarea webshopului, serviciul de ranking compari.ro – Online Comparison Shopping Kft, shopmania- SC ShopMania Net SRL, price.ro, serviciul de trimitere e-mailuri, serviciul de facturare, servicii de marketing inclusiv dar fără a se limita la servicii google adwords, serviciul programul de fidelizare clienți unipoint.ro, serviciul de chat Jivochat, servicii de curierat Urgentcargus, Pallex. Persoanele împuternicite de operator pot să vă trimită buletine informative, informații prublicitare, marketing direct pe baza consimțământului Dvs. separat.</li>

<li>dezvăluim datele Dvs. cu caracter personal altor entități, inclusiv dar fără a se limita la autorități pentru a ne îndeplini obligațiile legale, pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța societății</li>

</ul>

În afară de partajările enumerate mai sus, putem să dezvăluim datele Dvs. cu caracter personal și altor terțe părți la solicitarea Dvs. expresă, trimisă în scris la office@ovix.ro.

 

<strong>Utilizarea de pluginuri</strong>

 

Serviciile noastre pot utiliza pluginuri pentru reţelele de socializare („Pluginuri”).

 

Atunci când utilizaţi un Serviciu care conţine Pluginuri, informaţiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. către operatorul reţelei de socializare. Noi nu avem nicio influenţă asupra datelor colectate de Plugin. Dacă sunteţi conectat la o reţea de socializare, modul în care utilizaţi Serviciul nostru poate apărea în contul dvs. din reţeaua de socializare. Dacă interacţionaţi cu Pluginurile, de exemplu, făcând clic pe „Îmi place”, „Urmăreşti” sau „Distribuie” ori dacă introduceţi un comentariu, aceste informaţii vor apărea automat în profilul dvs. de pe reţeaua de socializare.

 

Chiar dacă nu sunteţi conectat la un cont pe o reţea de socializare, este posibil ca Pluginul să transmită adresa dvs. IP către operatorii reţelei de socializare. Aveţi în vedere acest lucru atunci când utilizaţi Serviciile noastre.

 

Pentru mai multe informaţii despre operatorii reţelelor de socializare pentru Pluginurile utilizate în cadrul Serviciilor noastre consultaţi informaţiile de mai jos:

 

Operatorii Pluginurilor utilizate în cadrul Serviciilor noastre

 

Dacă sunteţi membru al uneia sau mai multor reţele de socializare următoare şi nu doriţi ca Operatorul să conecteze datele privind utilizarea Serviciilor noastre de către Dvs. cu datele de membru stocate deja de operatorul de date, deconectaţi-vă de la reţeaua de socializare înainte de a utiliza Serviciile noastre.

 

Facebook<strong> – </strong>Operator de date: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-ul web privind politica de confidenţialitate Facebook la adresa „<a href=”https://www.facebook.com/about/privacy/”>https://www.facebook.com/about/privacy/</a>”.

 

Google+ – Operator de date: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-ul web privind politica de confidenţialitate Google la adresa „<a href=”https://www.google.com/privacy”>https://www.google.com/privacy</a>”.

 

<strong>Asigurarea siguranței și a confidențialității informațiilor Dvs.</strong>

 

Societatea noastră depune toate eforturile pentru a vă prelucra datele cu caracter personale respectând confidențialitatea acestora, și a trata toate informațiile obținute de la Dvs. în condiții de siguranță. Astfel, societatea noastră a luat toate măsurile corespunzătoare, tehnice, fizice și organizatorice pentru a asigura stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal și in condiții de siguranță, și pentru a ne conforma prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totuși, trebuie să aveți în vedere, ca deși luăm toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja informațiile, nicio pagină de internet, nicio transmisiune pe internet, niciun computer și nicio conexiune wireless nu sunt niciodată complet sigure. Astfel, Dvs. accesați pagina noastră de internet, utilizați serviciile noastre și ne furnizați datele Dvs. cu caracter personal pe propria responsabilitate,

 

<strong>Transferul datelor cu caracter personal</strong>

 

Datele cu caracter personal prelucrate de către societatea noastră vor fi transferate către entități doar în interiorul Uniunii Europene.

 

<a href=”https://www.melindainstal.ro/politica_de_confidentialitate#Drepturile%20Dvs.%20%C3%AEn%20leg%C4%83tur%C4%83%20cu%20datele%20cu%20caracter%20personal”><strong>Drepturile Dvs. în legătură cu datele cu caracter personal</strong></a>

 

Dvs. beneficiați, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de următoarele drepturi:

 

<strong>Dreptul de a fi informat</strong> (art. 12-13): – aveți dreptul de a fi informat referitor la detaliile informațiilor Dvs. pe care le colectăm și prelucrăm, inclusiv cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

 

<strong>Dreptul de a rectifica datele</strong> ( art.16): – aveți dreptul să ne solicitați rectificarea oricăror informații care sunt inexacte sau eronate

 

<strong>Portabilitatea datelor</strong> (art. 20): aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și de a solicita portarea datelor Dvs. între operatori de date cu caracter personal

 

<strong>Dreptul de acces la date</strong> (art.15): aveți dreptul să solicitați acces la datele Dvs. pe care le colectează și prelucrează societatea noastră

 

<strong>Dreptul de restricționare a prelucrărilor</strong> (art.18): aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării a anumitor date, în măsura în care

<ul>

<li> Dvs. contestați exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;</li>

<li>prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;</li>

<li>operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar Dvs. solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau</li>

<li>Dvs. v-ați opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.</li>

</ul>

<strong>Dreptul de a fi uitat</strong> (art.17): puteți beneficia fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

<ul>

<li>acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;</li>

<li>în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;</li>

<li>în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;</li>

<li>în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;</li>

<li>în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;</li>

<li>datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale menționate la art. 8 alin. (1) al Regulamentului DGPR</li>

</ul>

<strong>Dreptul de a face opoziție</strong> (art.21): beneficiați de dreptul a face obiecții sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrări, inclusiv, dreptul de a se opune prelucrărilor în orice moment, fără nicio altă jusitifcare prelucrărilor de date cu caracter personal având ca scop marketing direct, publicitate și reclamă

 

<strong>Dreptul de a se opune la profilări</strong> (art. 21) aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată.

 

Pentru a beneficia de oricare dintre drepturile menționate mai sus, ne puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail: <a href=”mailto:protectiadatelor@melinda.ro”>office@ovix.ro</a>

 

În cazul în care aveți nelămuriri, întrebări în legătură cu exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la prelucrarea datelor Dvs. personale, deasemenea puteți să ne contactați la adresa <a href=”mailto:protectiadatelor@melinda.ro”>office@ovix.ro</a>, unde noi vă întâmpinăm solicitările cu plăcere.

 

Dvs. beneficiați și de dreptul de a formula plângere către societatea noastră la adresa <a href=”mailto:protectiadatelor@melinda.ro”>office@ovix.ro</a> și/ sau prin scrisoare trimisă la sediul societății noastre identificată în preambului Politicii de confidențialitate, sau către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care considerați că este necesar și / sau considerați că orice prelucrare a datelor Dvs. cu caracter personal încalcă în orice mod legislație în vigoare.