SISTEME DURABILE DE
ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Principalele beneficii:

 • Economisești până la 40% la plata facturilor
 • Câștigi spațiu
 • Ai un design modern 
 • Reduci canitatea de praf 
 • Confort sporit pentru tine și copilul tău

Economia de energie provine din folosirea eficientă a căldurii, aşadar alegem să încălzim aerul de la podea înspre tavan (căldura luând contact direct cu omul) şi nu din tavan spre cameră.

Sisteme durabile de încălzire în pardoseală

AFLĂ CUM POȚI SĂ ECONOMISEȘTI BANI ȘI ENERGIE BENEFICIIND DE SERVICII PREMIUM

Economiseşti până la 40% la plata lunară a facturilor de încălzire!

Costurile de mentenanţă ale încălzirii în pardoseală pot fi reduse cu până la 40%, maximul de economie fiind atins doar în cazul în care este folosit simultan cu o centrală termică sau cu panouri solare.

În schimb, sistemele clasice de furnizare a agentului termic pot obţine o economie de doar 20%.

Cum se realizează economia? Economia de energie provine din folosirea eficientă a căldurii, aşadar alegem să încălzim aerul de la podea în spre tavan (căldura luând contact direct cu omul) şi nu din tavan spre cameră.

Datorită transferului termic de căldură realizat într-o manieră controlată cu ajutorul fenomenului de radiație, încălzirea în pardoseală nu stimulează praful, alergenii şi acarienii.

SISTEME DURABILE DE
ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Principalele beneficii:

 • Economisești până la 40% la plata facturilor
 • Câștigi spațiu
 • Ai un design modern 
 • Reduci canitatea de praf 
 • Confort sporit pentru tine și copilul tău

Economiseşti până la 40% la plata lunară a facturilor de încălzire!

Cum se realizează economia? Economia de energie provine din folosirea eficientă a căldurii, aşadar alegem să încălzim aerul de la podea în spre tavan (căldura luând contact direct cu omul) şi nu din tavan spre cameră.

Descoperă pachetele OVIX 

Producător:

 1. Garanţie sistem (pe întregul sistem de încălzire): 10 ani
 2. Garanţie ţeavă: 30 ani
 3. Asigurare de sistem (în caz de viciu ascuns): 10 ani
 4. Garanţie automatizare pardoseală: 2 ani

Materiale folosite:

 • Distribuitor  & colector: Alamă nichelată
 • Grupul de pompare și amestec: Confecționat din alamă cu pompă electronică WILO
 • Tip țeavă: PE-XC (durată medie de viață 50ani):
 • Izolație: Tip ND20 – grosime 20mm
 • Control ambiental: Automatizare TEMPCO – Garanție 2 ani

Producător:

 1. Garanţie sistem (pe întregul sistem de încălzire): 12 ani
 2. Garanţie ţeavă: 30 ani
 3. Asigurare de sistem (în caz de viciu ascuns): 12 ani
 4. Garanţie automatizare pardoseală:  4 ani

Materiale folosite:

 • Distribuitor  & colector: Oțel inoxidabil
 • Grupul de pompare și amestec: Confecționat din alamă cu pompă electronică GRUNDFOS
 • Tip țeavă: PE-XA (durată medie de viață 70ani)
 • Izolație: Tip TECEfloor SLQ 20 – grosime 25mm
 • Control ambiental: Automatizare TECEfloor– Garanție 4 ani

7 avantaje ale încălzirii în pardoseală executate de noi:

 Încălzire prin pardosealaă nu necesită întreţinere. 

Eficiența opţiunii de încălzire prin pardosealaă nu necesită întreţinere, astfel menţii costurile reduse pe termen îndelungat.

Datorită încălzirii în pardoseală, aerul cald se propagă controlat luâd contact direct cu omul.  Spre deosebire de încălzirea cu ajutorul caloriferelor, aerul este răspândit direct în spre tavan (aerul cald fiind mult mai uşor decât aerul rece, acesta nu se mai propagă în încăpere).

Lipseşte-te de praful acumulat fie în radiatoare, fie pe calorifere. Căldura radiata prin sistemul de încălzire în pardoseala reduce umiditatea şi sporeşte circulaţia aerului, ceea ce înseamnă că reduce existenţa acarienilor şi a mucegaiului din interior.

Copii tăi se pot juca în voie, fără ca tu să fii stresat cu gândul la incidentele care se pot întâmpla, lipsa colturilor metalice  sau a suprafeţelor fierbinţi aduce un plus confortului tău. În plus, ai şi mai mult spaţiu pe care îl poţi utiliza după bunul plac.

În funcţie de pachetul ales de la producătorii PURMO sau TECE. Dacă nu ai făcut un calcul de preț, verifică mai sus calculatorul de preț și vezi beneficiile pachetelor.

Termostatele puse la dispoziţia ta dispun de o precizie garantată. Căldura fiind radiată uşor la nivelul podelei, uniformizându-se treptat şi controlat în întreaga încăpere.

Păşeşte cu încredere și simte căldura casei tale

Sistemul de încălzire prin pardoseală garantează siguranţă şi prezintă numeroase avantaje în comparaţie cu încălzirea tradiţională, motiv pentru care foarte multe proiecte noi aleg această opţiune de încălzire.

Încălzirea prin pardoseală cu agent termic sau apă este un sistem de încălzire economic şi ecologic deoarece ajuta la economisirea energiei dar şi a gazelor, fiind posibilă utilizarea surselor alternative de energie în combinaţie cu încălzirea geotermală sau a panourilor solare.

servicii premium pentru proiectul tău

Te ajutăm să iei cea mai bună decizie raportată la calitate şi preţ

Lucrăm cu producători de TOP

Încălzirea în pardoseală aduce confortul în casa ta. Și pentru că este un proces important și complex am ales furnizori de materiale la cele mai înalte standarde de calitate.

TECE  producător de top din Germania, acordă 12 ani garanţie pentru încălzire în pardoseală şi oferă asigurare împotriva viciilor de fabricaţie. De asemnenea, dispun de o gamă de produse bine gândite, de calitate excelentă și service direct la fata locului.

PURMO este unul dintre primii furnizori de instalaţii de încălzire prin pardoseală din Europa, ce permite acordarea unei garanţii de 10 ani împotriva viciilor de fabricaţie.

De 17 ani, garantăm siguranță și căldură căminului tău!

Experienţa în domeniul instalațiilor este un alt atu important al companiei Ovix.

De 17 de ani, comercializăm, oferim consultanță şi executăm montaj pentru sisteme de încălzire prin pardoseală cu agent termic sau apă.

Instalatorii noștrii efectuează lucrări extrem de complexe deoarece înţelegem că ai nevoie de garanţia şi siguranţa unui lucru de calitate şi bine făcut.

La Ovix calitatea înseamă sisteme de instalaţii durabile.

În cei 17 ani în care am muncit cot la cot cu instalatorii, am înţeles cât este de important pentru clienţii noştrii să beneficieze de un serviciu premium. Astfel, ne-am adaptat nevoilor şi dorinţelor celor care au ales să lucreze cu noi, pentru a satisface cele mai exigente aşteptări.

3

Departamente dedicate clienților

17

Ani de experiență

3000

Clienți mulțumiți

10000

Echipamente comercializate

16000

Produse pentru instalații